Ny rapport: Relationerna mellan Oslo och Stockholm är starkare än någonsin

Nyheter
  ·  

30 nov, 2018 12:15

Idag presenterade Oslo-Sthlm 2.55, Mälardalsrådet, Osloregionen och Stockholms läns landsting/TRF en ny rapport om kontaktintensiteten mellan Stockholm-Mälarregionen och Osloregionen. Resultaten visar att utbytet mellan Sverige och Norge är omfattande och har ökat kraftigt under de senaste tio åren.

​Positivt mottagande av förslag för snabbare järnvägsförbindelse mellan Oslo och Stockholm

Nyheter
  ·  

29 aug, 2018 17:03

Idag presenterade Oslo-Sthlm 2.55 sitt Business Case för en snabbare järnvägsförbindelse mellan Oslo och Stockholm när norska och svenska regeringsrepresentanter möttes i Oslo.

Oslo-Stockholm under tre timmar - vi presenterar vårt förslag i Almedalen

Nyheter
  ·  

21 jun, 2018 11:53

Vår förslag är startpunkten för en diskussion för hur en snabbare järnvägsförbindelse mellan Oslo och Stockholm kan bli verklighet.

Fra ord till handling - resolution om bedre togforbindelser mellom Oslo-Stockholm og Oslo-Gøteborg

Nyheter
  ·  

14 jun, 2017 07:34

Tirsdag 23. mai 2017 møttes regionale og nasjonale politikere fra Norge og Sverge, representanter fra transportetater og interesseorganisasjoner. De to landene har tette bånd – og det er ønskelig å forsterke dette samarbeidet gjennom grensekryssende infrastrukturutbygging. At man nå må få fortgang i arbeidet med å få etablert nye og bedre togforbindelser mellom Oslo-Gøteborg og Oslo-Stockholm

Lyckat frukostseminarium om Oslo-Sthlm 2.55

Nyheter
  ·  

07 apr, 2017 14:19

​Tack till alla som medverkade på frukostmötet om Oslo-Stockholm i Sveriges riksdag. Vi hoppas att vi lyckades förmedla att det finns unika förutsättningar att åstadkomma en betydligt bättre tågtrafik i just stråket Oslo-Stockholm. Vi är glada över att så många kom och alla intresserade frågor.

Ny logotyp för Oslo-Sthlm 2.55

Nyheter
  ·  

21 sep, 2016 15:39

Det blir viktigare och viktigare att komma ut med information om allt som händer i arbete för bättre förbindelser i stråket Oslo-Stockholm. När vi går ut med information behöver bolaget en tydlig avsändare och nu är Oslo-Stocholm 255 ABs nya logotyp klar.

Oslo-Stockholm 2.55 AB

Oslo-Stockholm 2.55 AB är ett bolag som ägs av Karlstad kommun, Region Värmland, Region Västmanland, Region Örebro län, Västerås stad och Örebro kommun. Bolaget har till syfte att påskynda utbyggnaden av bättre tågtrafik mellan Oslo och Stockholm och på delsträckorna där emellan.

Adress

Oslo-Sthlm 2.55
Klostergatan 23
703 61 Örebro
Sweden